Baklažāni grieķu gaumē ar fetas sieru
Vajadzēs:
- 2 baklažānus
- 150g grieķu jogurta
- 200g fetas siera
- grieķu Extra Virgin olīveļļu
- grieķu jūras sāli
- piparus.
Pagatavošana:
Pārgriežam baklažānus uz pusēm, apberam ar sāli un pipariem, liekam cepties cepeškrāsnī 20-30 minūtes uz 180C, pirms tam sāli un piparus ieberzējot baklažānos kā parādīts video.
Pa to laiku gatavojam garnīru. Sasmalcinām fetas sieru, tad samaisām kopā ar grieķu jogurtu un olīveļļu.
Kad baklažāni izcepušies, tajos ar nazi veicam nelielus iegriezumus, aplejam nedaudz ar grieķu Extra Virgin olīveļļu un liekam virsū fetas siera un grieķu jogurta masu.
Gatavs!Liels paldies Mārtiņam Sirmajam par uzņemšanu, jauki pavadīto laiku un kopā gatavošanu!
Labu apetīti jeb καλή όρεξη (izrunā kali oreksi) grieķiski